Bus verhuur

Bus verhuur op maat, waar en wanneer u wilt

Bus verhuur waar u blij van wordt. Daar gaat het om bij Mtours. Bijvoorbeeld als u een dagje weg gaat met een gezellige groep mensen, vanuit het bedrijf waar u werkt of vanuit een goede doelen organisatie als bijvoorbeeld de Zonnebloem. Of als toeschouwers of deelnemersgroep. Bij Mtours kunt u terecht voor bus verhuur op maat, waar en wanneer u maar wilt. Wij brengen u bijna overal naartoe, zowel binnen Nederland als over de landsgrenzen. Onze bus is standaard uitgerust met gordels, airco, toilet, zonwerende beglazing, verstelbare rugleuningen en leeslampjes. Wel zo fijn als u comfortabel wilt reizen.

Bus verhuur en invaliden vervoer op maat
Bij Mtours kunt u terecht voor uw dagtochten, schoolreisjes, weekendjes weg en ook uw wintersportvakantie. Kiezen voor Mtours betekent kiezen voor een comfortabele manier van reizen.

Vraag een offerte aan
Mtours staat voor reisgemak & reisplezier, elke keer weer. Dat is onze grote uitdaging en die maken we graag waar. Natuurlijk gaan wij graag met u in gesprek om de mogelijkheden van onze bus verhuur te bespreken. Neem direct contact met ons op of vul de offerte aanvraag in.

© Copyright - Mtours