Skireizen

Bus wintersport nodig?

U wilt een bus huren voor een wintersport naar Oostenrijk of Italië met een gezellige groep mensen? Voor Mtours is het regelen van het vervoer van skireizen de gewoonste zaak van de wereld! Als u kiest voor een bus van Mtours, begint uw wintersport pas echt goed: heerlijk ontspannen en uitgerust komt u op de plaats van bestemming aan, zodat u zo de skipiste op kunt!

Bus wintersport naar Oostenrijk of Italië
Onze bus is standaard uitgerust met gordels, airco, toilet, zonwerende beglazing, verstelbare rugleuningen en leeslampjes. Met Mtours heeft u bovendien een privé touringcar tot uw beschikking, waarmee u met de groep kunt gaan en staan waar u maar wilt, zowel binnen Nederland als binnen Europa. Onze ervaren en gekwalificeerde chauffeurs doen er daarnaast alles aan om het u naar de zin te maken.

Bus voor skireizen, skisafari en skiweekend 
Mtours verzorgt skireizen van en naar de diverse wintersportbestemmingen in Europa. Zo verzorgen wij tijdens de Skisafari het vervoer naar de verschillende skigebieden in Oostenrijk en Italië. Een ander voorbeeld is onze samenwerking met de Snowsports Academy. Snowsports Academy verzorgt opleidingen, trainingen en experiences voor snowboard- en skileraren. Mtours verzorgt voor hen het vervoer naar en van Oostenrijk, en het vervoer naar de pistes.

Bus wintersport nodig? Vraag een offerte aan
Mtours staat voor reisgemak & reisplezier, elke keer weer. Dat is onze grote uitdaging en die maken we graag waar. Natuurlijk gaan wij graag met u in gesprek om uw bus naar de wintersport te bespreken. Neem direct contact met ons op of vul de offerte aanvraag in.

© Copyright - Mtours