Touringcar huren

Touringcar huren met oog voor optimaal reiscomfort

U wilt een touringcar huren met optimaal reiscomfort? Voor Mtours is dat de gewoonste zaak van de wereld. Een dagje uit, een weekend weg, een schoolreisje, of een heerlijke skivakantie? Kies voor het huren van een touringcar van Mtours en u bent verzekerd van reisgemak en reisplezier! Onze bus is standaard uitgerust met gordels, airco, toilet, zonwerende beglazing, verstelbare rugleuningen en leeslampjes. Met onze touringcar verhuur doen wij er daarnaast alles aan om het u naar de zin te maken. Het grote voordeel is dat u een privé touringcar tot uw beschikking heeft, zodat u met de groep kunt gaan en staan waar u wilt, zowel binnen Nederland als binnen Europa.

Touringcar verhuur waar u blij van wordt 
Het hele jaar door kunt u een touringcar huren bij Mtours. Tijdens de zomermaanden vervoeren wij onze klanten naar zonnige bestemmingen binnen Europa, terwijl tijdens de wintermaanden skibestemmingen worden aangedaan. Zo verzorgen wij tijdens de Skisafari het vervoer naar de verschillende skigebieden in Oostenrijk en Italië. Een ander mooi voorbeeld van onze mogelijkheden op het gebied van touringcar verhuur is de samenwerking met de Snowsports Academy. Snowsports Academy verzorgt opleidingen, trainingen en experiences voor snowboard- en skileraren. Mtours verzorgt het vervoer naar en van Oostenrijk, en het vervoer naar de pistes.

Vraag een offerte aan
Mtours staat voor reisgemak & reisplezier, elke keer weer. Dat is onze grote uitdaging en die maken we graag waar. Natuurlijk gaan wij graag met u in gesprek om de verhuur van onze touringcar te bespreken. Neem direct contact met ons op of vul de offerte aanvraag in.

© Copyright - Mtours